Prokino kinderopvang

http://www.debestenpartners.nl/wp-content/uploads/2013/05/Prokino.pngKinderopvang

 

Kindcentrum de Boomhut biedt hele dagopvang voor kinderen van 0-4 en voor basisschoolkinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Onze BSO is gehuisvest in de basisschool. De BSO vindt, naast de eigen ruimte, plaats in lokalen en daardoor zijn we zeer betrokken bij de school. We sluiten ons graag aan bij activiteiten en bieden extra opvang op marge dagen. Kinderen die naar onze buitenschoolse opvang gaan, voelen zich snel thuis.


Kleinschalig karakter

Onze buitenschoolse opvang heeft een kleinschalig karakter. In de praktijk betekent dit dat de kinderen, ouders en het team elkaar veelal kennen. Dit draagt mede bij aan een huiselijke sfeer.

 

Spelen in een gezellige ruimte in school       

De hele dagopvang vind plaats in een mooie locatie op het plein grenzend aan de school. BSO de Boomhut maakt ook gebruik van gezellige lokalen in de school. Na schooltijd komt iedereen eerst samen aan tafel om de belevenissen van de dag te vertellen. Daarna wordt besproken wat de kinderen die dag willen gaan doen. De kinderen kunnen meedoen aan een gezamenlijke activiteit maar ze hoeven dit niet. Ze mogen zich ook terugtrekken op de bank in ons lokaal of  kunnen vrij spelen in de bouwhoek. Op onze BSO is er een verscheidenheid aan verantwoord speelgoed waarmee de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en daarnaast maken we gebruik van thema activiteiten planning Doen!, speciaal ontwikkeld voor en door Prokino. Als het weer het toelaat, spelen we buiten op het plein van school. De kinderen kunnen zich dan heerlijk uitleven.

 

Vakanties

Onze professionele kinderopvang in Sappemeer biedt flexibele opvang van kwaliteit aan. Wij zijn ook in de vakanties geopend. In de vakantie bieden wij verschillende spelactiviteiten aan, vaak met verschillende thema's. Ook trekken we er regelmatig op uit.

 

Website

Neemt u ook eens een kijkje op onze website www.prokino.nl 
Daar vindt u alle informatie over Prokino, tarieven en aanmelden van uw kinderen.
De deur van de kinderopvang staat ook altijd open voor een kopje koffie!