Uilen 7

Welkom in de Uilenburcht en de Pauwengroep. Hier leren we om aan het eind van het jaar een wijze uil en een trotse pauw te zijn. We doen dat door nieuwsgierig te zijn, hard te werken, elkaar te helpen en te inspireren en door er voor te zorgen, dat iedereen veilig en prettig in de klas kan werken. Ondanks dat we allemaal anders zijn, hebben we het toch altijd erg gezellig met elkaar. Bij ons is iedereen welkom. Ons motto is: we zijn aardig en vriendelijk voor iedereen!

De weektaak blijft staan. Rekenen wordt verder uitgebreid met cijferend optellen/aftrekken, delen en vermenigvuldigen met grote getallen. Daarnaast breiden we kennis over procenten en verhoudingen uit. Ook tijdens (werkwoord)spelling bouwen we verder aan meer categorieën en kunnen we dit toepassen in teksten die we zelf schrijven. Engels is nieuw dit jaar.

Ook bieden we de leerlingen een typecursus aan. Deze wordt onder schooltijd gegeven. En er is het bezoek aan het Rijksmuseum!

We gaan er samen een leerzaam en fijn jaar van maken!