Zwaluwen 8

En dan is dit alweer de laatste klas van onze school. In groep 8 werken we heel hard. Er is veel herhaling/verdieping van de geleerde lesstof in groep 7. Bij de bekende presentaties komt nu ook de actua-ronde: Een korte presentatie over een actueel onderwerp. We doen ook heel veel leuke dingen. Zo gaan we op kamp naar Ameland, doen mee aan het schoolvoetbaltoernooi, gaan we op excursie naar herinneringskamp Westerbork en spelen we tot slot een prachtige afscheidsmusical voor alle ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, schoolgenoten en juffen/meesters. Aan het einde van het jaar zwaaien we de school uit en vliegen we als zwaluwen een nieuw avontuur tegemoet!

Er wordt gewerkt naar de laatste toetsen toe en de kinderen gaan zich aanmelden bij een vervolgschool die het beste bij hen past. Dit gaat in goed overleg met de kinderen, ouders en leerkrachten.